PC: Call of Duty – Black Ops
2010. november 14. írta: Monty H.

PC: Call of Duty – Black Ops

A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak.

Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A Black Ops előzetese egyáltalán nem volt rossz, az pedig kifejezetten érdekesnek ígérkezett, hogy a történet a hidegháborús időszakban játszódik.

A hidegháború konfliktusairól már több könyvtárra való szakirodalom íródott, de játékszoftverek terén ez mintha kevésbé látszana (kivételt képez Vietnam) – pedig ez a pár évtized talán a szokásosnál is jobban bővelkedett titkos műveletekben, melyeket hivatalosan sohasem ismertek el. Ezekből aztán évtizedekkel később többen is bestseller-gyanús visszaemlékezéseket gyártottak, felfedve azon alkalmakat, amikor hajszálon múlt csak a harmadik világháború kitörése… Hősünk, Alex Mason amerikai operátor, aki elsősorban a CIA megbízásából dolgozik a hatvanas években, szerte a világon. Itt nem egy lelketlen spionról van szó, Mason igazi elitkatona. A Black Ops az ő története…

Mindjárt itt jó pont jár a fejlesztőknek, amiért végig van sztorija a játéknak. Azt nyilván megszoktuk, hogy a második világháborús programoknál az eleve kötött események miatt nem igazán van mód és hely egyedi történetek beépítésére (már ha a hitelesség szempont), ám itt, a titkos háborúk mindennapjait bemutató mesében a készítők végre szabadon engedhették a fantáziájukat. Így aztán akad néhány történelmileg is megalapozott helyszín és esemény – például a kubai Disznó-öbölben végrehajtott partraszállási kísérlet vagy a vietnami Khe Sahn ostroma – a sztori azonban sűrűn hoz kalandregényeket is megszégyenítő akciókat, mint például a bajkonuri orosz űrtámaszpontra való beszivárgást. Az pedig szintén remek ötlet volt, hogy például orosz szemszögből is bepillantást engednek a történtekbe, olyasvalaki által, aki maga is megszenvedte a kommunizmus éveit. Ebből máris kitalálható, hogy a COD-nál oly jellegzetes, más figurák emlékeit vagy szemszögét megmutató részek most sem hiányoznak. Az pedig szinte kötelező, hogy filmklasszikusokra való utalások is előkerülnek (most hirtelen a Rambo II és A szarvasvadász ugrik be).

A grafika szép, bár ezt a sokszor túlhúzott kontrasztot nem szeretem, ami komolyabb gond, hogy nem zavaró mértékig, de zavaró gyakorisággal szaggat a kép. A helyszínek rendkívül változatosak, és mivel inkább több, rövid bevetésben lesz részünk, nem fullad unalomba a program. Ami azonban a játék sava-borsát adja, az a sok apró részlet. Egyrészt kapunk ugyebár szkriptelt, de nagyon hatásos, sokszor váratlan jeleneteket, másrészt pedig egy-egy rövid, de kissé formabontó akciót. Ez utóbbiak közé tartozik például a motorozás, az irányított rakéták célra irányítása, vagy a víz alatti kommandózás, esetleg a rohamcsónak vezetése. Most persze mondhatnánk, hogy ezek nagy része jól ismert máshonnét is, sőt, a Medal of Honor új epizódja kapcsán éppen én szóltam meg a fejlesztőket az eredeti ötletek hiányára hivatkozva. Nem is tudom, miért, de a Black Ops-ban nem volt meg az a fajta „ezt már láttam és már unom”-érzésem, mint más programok esetén. Talán az arányok, talán a hangulat teszi, de itt mindez jobban működik, és olyasféle kellemes utánérzést okoz inkább, amit a klasszikus COD-játékok újrajátszásánál szokott előjönni nálam... Ez persze olyan kérdés, ami abszolút játékosfüggő, nyilván lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni. Az akció persze lineáris, és ez továbbra sem jó pont.

És ha már a negatívumoknál tartunk… A vietnami helikopteres résznél szerencsésebb lett volna, ha a játékos a fegyverzetkezelő ülésébe kerül (lásd az új Medal of Honort) és nem kell magát a madárkát is vezetnie, mivel az irányítás itt szinte csapnivaló, legalábbis annak ismeretében, hogy hány meg hány helyről zúdul ránk az áldás. További szívfájdalmam, hogy a hagyományos FPS-nézetben a célkereszt sajnos nem kapcsolható ki (pedig ez a részlet állítólag a valószerűséget növeli, és nem tudom, ki hogy van vele, de én ki szoktam kapcsolni), a szelektíven használható fegyverek tűznem-váltási lehetősége pedig újfent hiányzik. Az ellenfelek intelligenciájában nem látok fejlődést, vagyis eléggé elszántak, de néha azt sem veszik észre, ha beugrom melléjük a fedezékbe.

Fegyverekről szólván, a program lényegében az összes akkori jelentős fegyvertípust felvonultatja, a CAR-15-től az FN FAL puskán át az eldobható könnyű rakétavetőig, illetve az előzetesben is megvillantott nyílpuskáig, bár megjegyzem, többször is előkerülnek – a jövőt megelőlegezve – olyan eszközök vagy apróbb kiegészítők, melyeket akkor és ott még nem használtak. (A gránátvetővel ellátott M-14-es például tudtommal nem volt igazán gyakori Vietnamban, és amúgy se nagyon alkalmazták ilyen összetételben szinte sehol, az viszont egyenesen hajmeresztő, hogy francia FAMAS vagy izraeli Galil karabély legyen egy orosz katonai létesítmény őreinél….)

Gondolom, többen is kiszúrták, hogy a játék dobozán 18-as karika vigyorog. Kár tagadni, egy-két (de nem több) jelenetben tényleg akadnak brutális megoldások, és a sebzési modell is ad némi teret a leszakadó testrészeknek és a szétfröccsenő vérnek. Saját testünk állapotát kritikus esetben itt is vörös vakság és némi eperdzsem jelzi…

A hangok többsége abszolút a helyén van, bár sajnos egy-kettő egyszerűen lemaradt, mindenesetre a zene kiváló. A szinkronhangokat adó színészek között pedig ott találjuk Ed Harrist (Apollo 13, Ellenség a kapuknál), Gary Oldmant (A skarlát betű, Az ötödik elem) vagy Sam Worthingtont (Terminátor – Megváltás, Avatar, Titánok harca).

Az egyjátékos mód bő hétórás elfoglaltságot kíván. Figyelembe véve a változatos játékmenetet, abszolút korrektnek éreztem ezt az időtartamot, és összességében kifejezetten kellemes élményt nyújtott. Ezek után megnyílik a World At Warban megismert zombie-vadász mód, melyért ugyanúgy nem tudok lelkesedni, mint annak idején…

Értékelés: 9/10
Remekül sikerült epizód, kisebb hibákkal.

Pozitívumok:
*Jól kitalált történet
*Tipikus COD-hangulat
*Egy mostanáig elhanyagolt téma
*Sokféle akció
*Változatos helyszínek
*Szép grafika
*Számos fegyvertípus

Negatívumok:
*Néha szakadozó grafika
*Lineáris játékmód
*Apróbb részletek

A bejegyzés trackback címe:

https://monty.blog.hu/api/trackback/id/tr172447828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tommm 2010.11.14. 13:42:50

Áhh, az ilyen játékok miatt érzem azt néha, hogy kellene egy asztali PC.
Azt jól érzem a képekből, hogy erősen butított grafikán játszottad?

Exhumator 2010.11.14. 16:31:46

Ezt is muszáj lesz letölteni. :) Amúgy a belinkelt videó narrátora nem Illidan Stormrage a Warcraft III-ból? :D

Monty H. 2010.11.14. 16:34:19

@tommm: 800x600-on játszottam, hogy az elakadó grafikával ne legyen annyi gond... De azért ez így is elég jó,nem? :-)

Monty H. 2010.11.14. 16:35:40

@Exhumator: Nem játszottam a Warcraftokkal, úgyhogy ezt inkább neked kéne tudni :-)

Exhumator 2010.11.14. 16:44:53

@Monty H.: Márpedig nekem nagyon gyanús. :) Csekkold: www.youtube.com/watch?v=3xKVclO6w6Q Kicsit mélyebb hangon beszél itt, de szerintem ugyanaz.

dartsnyil 2010.11.14. 17:47:16

A sztorit emelném ki én is, mint pozitívumot.
Szerintem túlzásba vitték a pilótáskodó/szimulátoros részeket (ráadásul ilyenkor bármerre lőttem, mindig célt találtam; így semmi értelme kombinálni a vezetést lövöldözéssel)
Az ilyen jelenetek közül csak a vízen játszódóakat élveztem igazán, a hangulatnak köszönhetően.
Az ellenség intelligenciája is imitt-amott problémás volt, főleg mikor önfeláldozóan kirohantak egy-egy fedezékből.
Szerencsére akadozással nem küszködtem, 1440x900-on csak az intro akadt beindításkor.
A cikk remek lett.

lolperec 2010.11.14. 23:16:22

ez futna a DMG-01emen? ^^

Akvyr 2010.11.14. 23:24:23

Áh, ezeket a COD-okat mindig megunom a felénél, aztán ha nagyon nincs más egy évvel később tök jók egy befejezés erejéig. Viszont most túl gyorsan jött ez, még az előzőt nem vittem végig, bár szerintem már nem kell sok :)

waze 2010.11.14. 23:44:32

a gépem 3DMArk 06 értéke majd 8000. érdemes beszereznem ezt a játékot?
COD5 szépen HD-ben megy. vkinek tapasztalat? köszi

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.14. 23:53:34

nagyon nem jött be :-(
néha olyan, mintha egy interaktív diavetítés lenne, nagyon érződik a játékmeneten és a nehézségén is, hogy elsősorban consolra és control pad-re van írva, ami egy fps-nek nem feltétlen válik javára.

mr.hyde 2010.11.15. 00:05:23

A folyton bevillanó emlékképek csak engem idegesítettek ennyire? Kb 1 óra után kikapcsoltam. Még pont az epilepsziás roham előtt. Nem is értem, hogy erre miért volt szükség.

2010.11.15. 00:35:51

Az akadozásra és a hiányzó hangokra már kiadtak patch-et. De azelőtt is volt rá megoldás, csak körül kellett volna nézni az ügyben a neten.

Akitlosz · http://honunk.blog.hu/ 2010.11.15. 03:35:19

Olyan ez a COD mint az NFS, meg a FIFA, meg a Windows.

Van egyetlen ötletük, csinálnak belőle egy jó programot, aztán életük végéig a rókabőr újabb és újabb és még újabb nyúzásából akarnak megélni.

algi 2010.11.15. 05:12:19

Nem értem, miért kritizálják ennyien, ha egy FPS-ben vannak járművek. Szerintem egy idő után kissé unalmas, hogy elérem a járművet, pálya vége, aztán a köv. pálya azzal kezd, hogy kiszállok a járműből. Végre van egy plusz dimenzió az akcióban.

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2010.11.15. 05:44:47

"Áhh, az ilyen játékok miatt érzem azt néha, hogy kellene egy asztali PC. "

lal ;) en ugyan a szingleplayert meg meg se neztem de toretlenul multizok, es nem kell hozza eros asztali pc-sem ;) csak egy videokari arabol egy konzol ;) (x360) COD -ot mindigis a relis fegyver grafikak es hangok miatt csipaztam

FallingStar 2010.11.15. 05:45:32

Nagyon gáz, hogy amatőr noobnak néznek alapból és céloznom se kell, illetve mindig menni kell a csávóka után. A bénáknak tökéletes játék.

xido 2010.11.15. 06:31:38

@mr.hyde: Az az..engem már minden filmben és játékban kezd idegesíteni a kötelező szénné villogtatása a képnek..zavar na..a játékot meg kb a 3.szobába berontok scriptelve és erőltetett bullett proof modban csinál valamit a karakteremnél töröltem is..elfáradtam ezektől a játékoktól egy időre azt hiszem...

Jerky_Master 2010.11.15. 07:44:42

A CoD mindig szépen fut a gépeken, nem kell hozzájuk erőmű.
A játék újkorában drága (magyar fizetésekhez mérve), de nem drágább, mint a többi.

Nigger bácsi 2010.11.15. 08:01:15

Én Xbox360-on játszottam végig, és nem kellett volna hozzáfogni. Nekem nagyon nem jött be.
A garfikával nincs baj, de az ellenfelek nagy része igen "bamba". A fegyverek nem reálisak. Megnézném én azt a titkos szovjet bázist, ahol a 60-as években francia és izraeli (Famas, Galil) kézifegyvereket használtak az őrök.. A lágerból való menekülés közben a jófajta (gyanítom IZS) szovjet motorkerékpár nem hogy ugratni, de még száguldani se nagyon tudott.. Meg még ezernyi teknikai képtelenség.. Csak így hétfőn meló közbe nem jut eszembe. Illetve egy igen.. Ha az oroszok ennyire balf*szok lettek volna, mint a játékban, akkor sokkal korábban összemolott volna a szocializmusuk...

Bambalazs 2010.11.15. 08:03:04

A sok videó nagyon töredezetté tette a játékmenetet, ami miatt kissé élvezhetetlenné vált. (MW2 nekem jobban tetszett...)

☉ ☾ 2010.11.15. 08:16:33

Több benne az intró és betöltővideó mint a játékmenet - kis túlzással, sokszor csak hátradőlve várod, hogy beavatkozhass.

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.11.15. 08:18:29

Nálam 8/10 , kissé zavar az egyvonalú játékmenet és a túl sok, indokolatlanul sok ellenség.

Flashy7 2010.11.15. 08:26:03

az ellenség butaságát azzal ellensúlyozták, hogy végtelenül jönnek, amíg be nem triggereled a továbbjutást...

sorozatmania 2010.11.15. 08:34:07

nem is értem, hogy a francba kaphat valami 9 pontot 7 órás játékidővel? ez azt jelenti, hogy eleve 3/10-ről indul

tommm 2010.11.15. 08:41:55

na, csak idekavarodtam a címlapról is, grat-grat!!

Wannabe 2010.11.15. 08:42:40

"bő hét óra" pff az komoly, mint valami játszható előzetes régebbről.

The_Assassin 2010.11.15. 09:10:54

én most fejeztem be a COD2-t multiban (pontosabban szólva LV70-en vagyok és már elérhető a "prestige mode" de ezen még gondolkodom :), kicsit fájdalmasnak tűnik szinte mindent elveszteni pl. AK47, Scar, stb. )
A single-t nem fejeztem még be.
Vártam a black ops-t de még nem vettem meg, megvárom mint mondanak az okosok :)

BTW:
szerintem pc sux!
konzolon sokkal szebb (PS3 full HD) (ez is) és nem is szaggat.a pc másra való!

Kassian 2010.11.15. 09:43:35

@The_Assassin:
Azért szaggat a PC verzió, mert a fejlesztő elfelejtette a optimalizálni a játékot. A MW2-ben egy darab szaggatás nincs, még maximum beállítások mellett sem...kb. ez a különbség a Treyarch és az Infinity Ward közt.

Úgyhogy szerintem ne írj hülyeségeket.

Six 2010.11.15. 09:50:51

7 óra játék? azaz kiadok tizenXezer forintot és játszhatok vele 7 órát?
hát ez azért nagyon nagyon gáz, vagy ez csak engem zavar?

an hero please 2010.11.15. 09:51:00

@The_Assassin: aha konzolon sokkal jobb az fps mint pc-n...

umad?

zseni 2010.11.15. 09:59:32

Én örültem, mikor megvehettem és végre kipróbálhattam. A sok előzetes ígéretesnek mondta ezt a verziót.
Azonnal a multiplayer részével kezdtem és olyan rossz élménybe volt azonnal részem, hogy elgondolkodtam ezen a verzión. A szerverek, akármelyikre mentem akadoztak, internetes nyelven laggoltak. Majd jött a hibajavítás, ami megoldotta a problémát, de ehhez kellett pár nap. Jelenleg csak pár szerver akadozik. Sajnos, egyenlőre magyar nincs, de mindenki reménykedik egy Magyarországon elhelyezett szerverben.
Visszatérve, jó a játék és a pályák is kitűnőek.
Viszont itt is akadtak problémák. Sokáig nem foglalkoztam vele, nem értettem, az ellenfél hogyan tud állandóan hátulról lelőni vagy közelembe érni. Most már ez is meg van. Ezek az emberek, mivel fogalmuk sincs a játékról, nem tudnak játszani és gondolom családi problémájuk is van csalást használnak. Ezt az un. KillCam videókból gyakorlott szem azonnal észreveszi.
Na, ezért kicsit elment a kedvem, de a játék miatt kitartok és próbálok minél jobb játékos lenni "csalás" nélkül.
Ezek ellenére is én ajánlom mindenkinek, mert nem lett rossz!

Monty H. 2010.11.15. 10:03:47

@MonkParakeet: Köszi. A "szimulátor"-részek tényleg csak átvezetésnek vannak, egy kis kitekintés, egy-két percre tök jó, de lássuk be, tényleg túlzottan automata volt az SR-71-es küldetés. Na, de a bevezetője, ahogy felszállunk :-)

Monty H. 2010.11.15. 10:04:35

@waze: Ehhez nem tudok hozzászólni, mert szakmailag annyira nem értek hozzá. Esetleg a többi olvasó?

Monty H. 2010.11.15. 10:05:44

@mr.hyde: az emlékképek tényleg nagyon idegesítők tudnak lenni, de a történet jellege miatt, pláne elsőre, szerintem azért így is elmegy. Valaki nyilván falra mászik majd tőlük.

vényesssy 2010.11.15. 10:06:51

Vezess minket Mester! Újabb remekmű, csak így tovább!

Monty H. 2010.11.15. 10:14:26

@Six: A hétórás játékidőről annyit, hogy ez manapság átlagos és ha egy FPS ezt egyjátékos módban megüti, már örülhetünk... Sajnos így van. De ott van pl. a MOHA Pacific Assault, amiről írtam is, ott volt legalább 10 óra játékidő, sőt, talán több is, az viszont unalomba fulladt. Eldönthetjük, melyik jobb :-) Mert a COD-ok általában nem hosszúak, de nagyon markánsak (a COD2 volt talán a kivétel).

Monty H. 2010.11.15. 10:16:22

@FallingStar: Na, az is igaz, hogy túlságosan könnyűre vették a célzást. Egy Nagannal rálőttem egy németre, mondom, ez jól láthatóan a válla fölött ment el, mert rohant - DE NEM! A katona vére fröccsent és elterült. Igen, ez egy túlzottan is könnyített...

The Poker Brat 2010.11.15. 10:34:50

Én ezt a játékot nem veszem meg, pedig a korábbi COD-okat megvettem, a MW2 pl. azonnal.

A rövig játékidő nem zavar, hiszen egy ilyen játékot az ember a multiplayer miatt vesz és nem azért, hogy a gép ellen játszon.

De zseni hsz-hoz kell csatlakoznom, rengeteg a csaló a multiban és ez hosszútávon megöli a játékot.

Én végigvittem így is a MW2 és már Perstigeben is egyszer, de csak azért mert nem igazán érdekel, hogyan teljesítek, csak kikapcsolódásként játszom, de ezért nem ruházok bele már pénzt.

Ha tanács kell a játék megvétele előtt, akkor csak akkor vedd meg, ha van időd sokat játszani (pl. nekem már ez sincs), illetve van egy társaságod, akikkel privát szobában tudjátok nyomni a neten, mert egyébként szar lesz. A sok aimbot és wallhack megöli a játékot, hiszen nem sok kedved van játszani, ha valaki 1 lövéssel leterít 50 méterről egy pisztollyal.

zseni 2010.11.15. 11:00:23

@The Poker Brat: Na erre írtam sok looser player csak úgy tud játszani, ha wh és aim botot használ, különben fogalma sincs az egészről. Írtam, hogy a KillCam megmutatja hiába használ wh vagy textura cheat-t. Érdekesnek veszem mindig, mikor egy tárat beleengedek, majd ő egy lövéssel tényleg a pálya másik feléről lelő.
Szóval, tényleg, sok a csaló a multyplayerben és ez tényleg megöli a játékot. A végén ez volt már MW2-vel is. Ezzel a szerver megoldással, amit VAC védelemnek hívnak nem sokat értek el, mert egy 8 éves gyerek is kijátssza ezt a védelmet. Marad a privát szerver és csak azokkal, akiket ismersz.

The Poker Brat 2010.11.15. 11:42:32

@zseni: Pontosan! Mindenben egyetértünk!

CSAK AZ VEGYE MEG, akinek több haverja is folyamatosan játszik ezzel a játékkal és így csalók nélküli meccseket tudnak játszani.

A MW2-ben a Black Ops megjelenése előtti 1-2 hónapban már nem tudtál játszani egy rendes játékot. Ugyanis a csalók négyzetesen szaporodnak. Sok játékos ugyanis nem bírja, ha nem ő nyer, így egyébként nem csalna, de a sok csaló miatt mégis úgy dönt, hogy akkor inkább ő is csal.

És itt tényleg olyan dolgokról beszélk, hogy valaki egy pisztollyal 100 m-ről leszed vagy felmegy egy magaslati pontra és a mesterlövész puskával bárkit 1 lövéssel fejbelő 0.5 ms alatt. Persze amikor aimbot céloz semmi sem nehéz.

Engem nem zavar, mert amikor 8-18-cal zárok, akkor is játszok még egyet, mert csak kikapcsolódásnak tolom és elég idős vagyok már ahhoz, hogy elviseljem. De élve a játékos végső fegyverével, nem is veszek több FPS-t, amíg a neten azt nem olvasom, hogy kiszűrték a csalókat.

Másik megoldás persze, ha nem csaló játékosokat gyűjtesz magad köré, de sajnos az én haverjaim nem nagyon játszanak, főleg nem FPS-sel és annyit meg nem játszok, hogy vadidegenek bevegyenek a privát meccsükbe.

Nem koptatom tovább a billentyűzetet, a lényeget leírtam. Így mindenki megfontoltabb döntést tud hozni.

zseni 2010.11.15. 13:46:12

Így van, nem érdemes koptatni a billentyűzetet erre! Voltak és lesznek is csalók, de örüljenek maguknak, hogy olyan kis looserek, hogy nélküle nem képesek játszani.
Rövidre fogva a szót, én nem bántam meg, de kell keresnem magamnak egy jó kis privát szervert, ha multiban szeretnék játszani.
Talán, a következő verzióra nagyobb hangsúlyt fektetnek a csalások kiküszöbölésere és sokkal jobb lesz a játék.

MCSABA 2011.02.26. 18:49:08

sziasztok kéne némi segítség az irányítás kicsit kaotikus az egyik küldetésben a call of daty back op játékban mondom mi a problémám
a vietnami küldetés alatt mikor a vietnami katona rámugrik és folytogat a lövészárokban nem tudom irányitani a karaktert semire nem reagál a billentyűzet hiába próbáltam mindegyiket kérlek segitsetek

Monty H. 2011.02.26. 18:57:22

@MCSABA: Őszintén szólva nem emlékszem, hogy itt bármilyen probléma lett volna. Amennyiben megjelenik valamilyen utasítás, nyilván azt kell követned, ha nem, akkor elvileg szkriptelt.
Én ott szórakoztam negyedórán át, amikor át kell rohanni egy felrobbanó gyaloghídon és kb. 15-ször kellett nekifutnom, mire időben át tudtam érni... Ezek a másodpercre szkriptelt sztorik néha iszonyú idegesítők.

MCSABA 2011.02.26. 19:12:52

bocsi megint vok de kipróbáltam amit mondtál de sajna mindig a nyakamba ugrik az a majom vietkong és nem tudok mit kezdeni vele kérlek segits

MCSABA 2011.02.26. 19:19:45

próbáltam a billentyű leosztást változtatni hátha az a baj de nem..
a yutubon megnéztem a végigjátszást ott a videón arcon vágja a vietnámit a karakter de nállam nem engedi ezt a funkciót

Monty H. 2011.02.27. 11:17:00

@MCSABA: A gond, hogy most akartam újra nekiállni az egyjátékos módnak, és valami gáz van vele, újra kell telepítenem a játékot is, de az nem tudom, mikor lesz. Egyébként is, ahogy mondtam, nálam nem volt ilyen gond, szóval nem is sejtem. De az interneten angolul keress rá, mert több honlap foglalkozik ilyen problémák elhárításával.

MCSABA 2011.02.27. 15:30:00

megoldottam a problémát
de van egy másik :))
a medal of honor új része egy kód kéne hozzá mert nincs meg és felszeretném rakni ha tudnál segiteni megköszönném :)) köszönöm előre is

Monty H. 2011.02.27. 15:42:36

@MCSABA: Egy kód? Milyen kód? Szerintem az interneten ezt is egy perc alatt megtalálod.
süti beállítások módosítása