SZÜLETÉSNAP: 5 éves a monty.blog.hu
2013. október 07. írta: Monty H.

SZÜLETÉSNAP: 5 éves a monty.blog.hu

Egy viszonylag kerek évforduló és egy képzeletbeli torta a blog szülinapjára. És ahogy korábban már fontolgattam a születésnapi bejegyzések egyikében: érdekes kérdés, hogy mennyi lehet egy aktív, valóban rendszeresen frissülő blog átlagéletkora. Különösen akkor, ha azt egyetlen ember írja. Lehet, hogy meg is kérdezem majd a blog.hu-s kollégákat. Na, de lássuk a statisztikákat. 

5_ev.png

A blog olvasottsága némileg csökkent. A tavalyi 94 ezer után durván 88 ezren kattintottak ide ebben az évben, de ez még így is a második legjobb évnek tekinthető, napi 240 körüli látogatóval, akik körülbelül 144.000 oldalmegtekintést produkáltak. 

Az index.hu, az index2, a blog.hu és a nyuuz.hu főoldalán ezúttal is feltűnt több írásom. A legolvasottabb poszt - nem is olyan meglepő módon - A bin Laden-akció című beszámolóé, melyet durván tízezren olvastak. Adele Skyfalljának magyar szövegére és a Hősök szakasza című háborús alkotásra is sokan kattintottak. Az amerikai polgárháború filmes feldolgozásaira is elég sokan kíváncsiak, ezt a mai napig gyakran látogatják. Még mindig népszerűek a Grace Kelly- és Audrey Hepburn-életrajzok, akárcsak a 9. századról szóló kritikám, és Chris Kyle - nemsokára filmen is látható - mesterlövészes beszámolója, az American Sniper.

Körülbelül 110 új cikk született, ezzel a posztok száma 580 körül jár. Továbbra is vezet a filmrovat, de a könyvekről szóló összefoglalók száma is szépen nő, illetve úgy tűnik, végre ismét nagyobb számban mutatok be maketteket is. Sajnálatomra a kommentek száma nemigen növekszik, bár "legelvetemültebb" olvasóim szerencsére időről időre hangot adnak saját - és nem egyszer nagyon is komoly, mi több, konstruktív - véleményüknek, amit csak üdvözölni, illetve megköszönni tudok.

Köszönöm minden olvasóm látogatásait és hozzászólásait. Remélem, a következő öt évben is lesz időm és energiám írni - egyelőre nem félek, hogy nem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://monty.blog.hu/api/trackback/id/tr575532368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Történelem p 2013.10.08. 21:10:06

Én magam rendíthetetlen olvasód vagyok és a te oldalad a harmadik a leglátogatottabb oldalaim között (naponta legalább kétszer felnézek).

További kitartó munkát és sok boldogságot kívánok az ötödik születésnap alkalmából! :)

Monty H. 2013.10.08. 22:57:13

@Történelem p: Naponta kétszer??? Az több, mint amit én... :-) Hát köszönöm.

camell · http://indafoto.hu/camell 2013.10.14. 06:22:44

Szerintem se hagyd abba! Én jóval kevesebbet járok erre, de ha vígasztal, a makettinfo.hu-n is olvaslak :) Amiről szívesen olvasnék többet, az a Sabaton (vagy bármi más) dalszöveg.

Monty H. 2013.10.15. 22:04:55

@camell: Köszi! A Sabatont egyszer tényleg fel kéne dolgoznom, de pont mostanság nagyon kevés időm van rá.

Staffan 2014.11.14. 17:23:20

Gratulalok!!! nagyon jo a blog, alig ma fedeztem fel, de mar vagy 3 oraja olvasom KLASSZ!!!csak igy tovabb!

Monty H. 2014.11.14. 21:55:44

@Staffan: Köszönöm, ennél nagyobb elismerést nem nagyon kaphatnék :-)
süti beállítások módosítása