Logo Pic
venember83 2024. április 15.

Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése

chiesa_federico_tapsol.JPGRomeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico Chiesa 2025-ben lejáró szerződése ügyében a klub felvette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, a cél pedig egy áthidaló megoldás keresése. A Juventus keretéből pedig idén nyáron valóban távozik Alex Sandro, akitől egyes szurkolók már tavaly búcsúztak volna, de a futballista szerződésének az időtartama automatikusan meghosszabbodott, mivel volt egy pályára lépések számára vonatkozó kitétel a futballista szerződésében, és a játékos tavaly is elengedhetetlen alapembere volt a csapatnak.

A DAZN és egyéb olasz források beszámolója szerint Federico Chiesa és Massimiliano Allegri között ismét parázs volt a hangulat, miután a városi derbin a mester lecserélte a támadót, aki azt sérelmezte, hogy mindig ő hagyja el elsőként a pályát, amikor csere mellett dönt a mester, és ezért nem is fogott kezet a mesterrel a pálya elhagyásakor, majd a padon sem tartotta magában csalódottságát.

A Tuttosport viszont örömteli hírekkel szolgált, a lap szerint minden készen áll Kenan Yıldız és a Juventus szerződésének a meghosszabbításához, ami így 2029 nyaráig kötné a klubhoz a tehetséges török fiatalt.

Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus számára Luis Alberto is opciót jelenthet, miután a futballista fel kívánja bontani szerződését a Lazióval, és illene Thiago Motta 4-3-3-as rendszerébe, de egyelőre csak opcióként merült fel a játékos, korántsem biztos érkezőként.

Ugyancsak Nicolò Schira számolt be arról, hogy Adrien Rabiot és Massimiliano Allegri között kiváló a kapcsolat továbbra is, ám a mester feltehetően távozik nyáron, és bár a francia középpályás Thiago Mottával is jó kapcsolatot ápol, a fiatal edző érkezésével a francia középpályás már nem számítana elengedhetetlen alapembernek. Ezért nagy valószínűséggel a futballista nyáron el fogja hagyni a Juventust.

Gianluca Di Marzio osztott meg Thiago Mottával kapcsolatban legutóbb némi fejleményt, az újságíró szerint a Juventus a Bologna edzőjét választotta, és szezon végén az eredményektől függetlenül a klub megpróbál majd megegyezésre jutni Massimiliano Allegrivel. A napokban viszont a Bologna és Thiago Motta között történt kommunikációban az edző várakozó álláspontról tájékoztatta a klubját, és ennek oka a Bologna esetleges BL-szereplése lehet, ami áthúzhatja a Juventus terveit.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Szexpedíció a KISZ-táborban, fogócska a szántóföldön, avagy a régmúlt koncertszervezési praktikái
beatkorSzaki • 13 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 7 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 5 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
3 hét - 3 fantasztikus ország - Kolumbia, Panama, Ecuador
Panamaváros A nyaralásunk kezdete óta csodák - csodájára az első repülőjárat, ami pontosan indult. Mivel Cartagenából mindössze 50 percnyi repülőútra van csak Panamaváros, így gyorsan letudtuk, de arra nem számítottunk, hogy az országba belépés még az USA beléptetési rendszerét is felülmúlja. Végül…
Isiász és derékfájás ellen: ez a kompressziós módszer segíthet!
Téged is isiász (ülőidegzsába), derékfájás gyötör? Reggelente alig tudsz kikelni az ágyból a hasogató, szúró fájdalom miatt? Minden mozdulat kínszenvedés, a lépcsőzés szinte lehetetlen küldetés? Az isiász (ülőidegzsába) pokollá teszi a mindennapjaidat, és attól tartasz, hogy akár porckorongsérv is…
>