Logo Pic
ToyaHSW 2024. október 16.

Reliable Toy 1978

image0.jpg

Az elmúlt héten a Reliable Toy 1978 nyarára készült katalógusát osztottam meg veletek. A cég azonban egy másik kiadvánnyal is jelentkezett 78-ban, amiben jóval kevesebb szabadtéri játék kapott helyet.
Ezúttal ezt osztom meg veletek.
Tartsatok velem és csodálkozzatok rá Ti is, hogy mivel is játszottak 1978-ban Kanadában!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Vissza a címlapra
Retro játékmúzeum
Játékmúzeum, ahol retro játékok, régiségek várnak benneteket. Távirányítós autók, kvarcjátékok, autóskártyák, társasjátékok, matchboxok, lemezárugyáras játékok és egyéb ritkaságok várnak benneteket.
Legjobban pörgő posztok
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 9 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 2 nap
Bremert ma reggel megműtötték
Apuleius • 8 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 2 nap
Škriniar érkezhet januárban?
venember83 • 6 nap
Cikkek a címlapról
A riksás, a sztriptíztáncosnő és a boszorkány
Az 1980-as évek végén Miamiban éldegélő Scott Edwards sajátos módját választja annak, hogy finanszírozhassa főiskola tanulmányait: riksásnak áll, aki jelentős izommunka révén húzza maga után azokat a turistákat, akik nem csupán a város nevezetességeiben szeretnének gyönyörködni, de abban is, ahogy…
Csodás az őszi kert
Csodás, amikor süt a nap, de tegnap reggel megint elkezdett esni az eső. Olyan jó lenne egy hét legalább, amikor nem esik. Kicsit szikkadna a talaj végre és akkor jön és megint eláztatja, ráadásul ilyenkor már nehezen szárad. Úgy döntöttem viszont, hogy nem hagyom elrontani a kedvemet, ezért így,…
>