SZÜLETÉSNAP: 8 éves a monty.blog.hu
2016. október 13. írta: Monty H.

SZÜLETÉSNAP: 8 éves a monty.blog.hu

Most, a nyolcadik születésnap környékén kezdem megérezni, mennyi munka fekszik egy ilyen blogban... Több, mint 750 poszt, hosszabb és rövidebb, filmekről, könyvekről, kiállításokról, sorozatokról és így tovább. Egy nem is olyan kis szelete életem elmúlt nyolc, de inkább több évének itt látható, illetve olvasható.

canvas2.png

Szóval mi is történt az elmúlt egy esztendőben? 128 ezer oldalletöltés, részben a 47 új cikk nyomán. Bizony, az újonnan megírt posztok száma picit csökkent. Ennek oka, hogy sok a munkám, és bizony több olyan film és könyv is átment a kezemen, amiről nem volt időm vagy kedvem írni. Ez van. Filmet idén eleve kevesebbet láttam és riasztóan kevés fogott meg úgy igazán. És ez nem jó...

vnhblog.jpg

Az igazsághoz tartozik még, hogy lassan egy éve működik testvérblogunk (bocs a királyi többesért, de olyan hülyén és nagyképűen hangzana ilyen összefüggésben az E/1), mely a vietnami háború témáját boncolgatja, és szép sikert, illetve komoly olvasottságot ért el rövid időn belül. Nos, ennek vezetése is munkaigényes folyamat, minek folytán kevesebb energiám marad a jelen oldalra. Ettől függetlenül szeretném mindkettőt üzemben tartani, de időtartalékaim sajnos nekem is végesek. Mindenesetre ez itt a reklám helye, úgyhogy minden hadtörténelmi érdeklődésű olvasómat bátorítom, nézzen körül ott is.

index_20151103_bond.jpg

Az új posztok nagy része kikerült az Index vagy az Index2 címlapjára, amiért hálás vagyok. A legolvasottabbak a Mindörökké James Bond fotóösszeállítás (több, mint 9300 megtekintés, úgy hiszem, jogosan) és a Made in Hungária (csaknem 9900 megtekintés), de sokan voltak kíváncsiak még az Oscarra, a Büszkeség és balítélet meg a zombikra, a 11.22.63 című sorozatra vagy a John Wayne-féle Zöldsapkásokra is.

index2_20161007.jpg

Köszönetet szeretnék mondani olvasóimnak és kulturált hangon nyilatkozó kommentelőimnek szerencsére többen vannak, mint a nagyhangú megmondóemberek. Remélem, a jövőben is tudok érdekes olvasnivalókkal szolgálni. Addig is minden jót, köszi a tortát, találkoz(z)unk itt máskor is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://monty.blog.hu/api/trackback/id/tr9311801945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

camell · http://indafoto.hu/camell 2016.10.13. 14:38:30

Mindkét blogot olvasom, mindkettőt más miatt. Én szívesebben olvasnék a makettjeidről, mint az x+1-ik Star Wars könyvről, de ez van, én vagyok a hülye ;)

Monty H. 2016.10.13. 17:44:53

@camell: Nem, nem vagy :-) Csak a maketteknél mindig adódik valami kis akadály... Egy repülő elkészült a közelmúltban, csak be kéne fotózni. Három másik MAJDNEM kész... De sok a munka, a hétvégéken nem tudok mindig velük foglalkozni. De hidd el, szeretnék.
Köszi mindent!

real 2016.10.13. 19:28:49

Isten éltesse a blogot és szerzőjét is! :)

Történelem p 2016.11.03. 12:24:44

További kitartó munkát!
süti beállítások módosítása