2010. okt 09.

SZÜLETÉSNAP: 2 éves a monty.blog.hu

írta: Monty H.
SZÜLETÉSNAP: 2 éves a monty.blog.hu

Nemrég egy bloggerkollégával azon filóztunk, vajon mennyi lehet egy privát blog átlagos élettartama, azaz meddig képes egy vagy több ember tartós vagy emelkedő színvonalon dolgozni egy ilyen webes felületen, illetve felületért. Szerencsére ez a probléma számomra korántsem aktuális most, blogom második születésnapján, mivel a cikkek az elmúlt tizenkét hónapban is ugyanolyan gyakorisággal jelentek meg, mint annakelőtte. Lássuk tehát, mi történt az elmúlt két évben.
2_ev.png

Az első év 14.000 látogatója után a második esztendőben körülbelül 40.000-en látogattak el hozzám. Ez az összesen 54.000 látogató csaknem 110.000 oldalletöltést produkált. Közülük durván 49.000 Magyarországról, szűk 1.200 Romániából, csaknem 700-an Szlovákiából, s több százan az Egyesült Királyságból, Németországból és az USÁ-ból, vagy más országokból kattintanak ide.

A legtöbbször olvasott poszt az Indexre is kikerült PC-s játékismertető, a Star Wars: The Force Unleashed lett, melyet több mint 4700 olvasó tekintett meg. A 9. század (2848 megtekintés) és a Gyilkos megszállás (1908 megtekintés) továbbra is nagyon népszerű, de az Index jóvoltából a Gyávák és hősök (1952 megtekintés) is szépen teljesített. Az élmezőnyben több régebbi – és a jelek szerint érdeklődésre továbbra is számot tartó – cikkem megtalálható, így az American Pie című dal (1714), az Álom luxuskivitelben című film (1623) és Audrey Hepburn (1692), illetve Buddy Holly (1495) életrajza.

Összesen több mint 270 cikk található itt. A kategóriák között számszerűen továbbra is a filmes rovat vezet. Szerencsére egyre több komment érkezik, illetve örömmel tapasztaltam, hogy más blogok posztjaiban, illetve hozzászólásaiban is feltűntek a hozzám vezető linkek.

Blogomat terveim szerint továbbra is vezetni fogom, az olvasóknak pedig ismét csak köszönöm a látogatásokat és a visszajelzéseket.

Szólj hozzá

blog évforduló