KÉPREGÉNY: Star Wars: Boba Fett – Blood Ties
2013. január 27. írta: Monty H.

KÉPREGÉNY: Star Wars: Boba Fett – Blood Ties

Az újonnan megjelenő, amerikai kiadású Star Wars-képregények címeit általában szemmel tartom, s amikor újfent felbukkant a Blood Ties és Boba Fett neve, utánamentem a dolognak, majd nagy szerencsével sikerült egyből mind a négy füzetet begyűjteni.

bloodties-montage2.jpg

A nagyjából két évvel ezelőtt megjelent Blood Ties története folytatódik. A Boba melletti másik főszereplő tehát ugyanaz a Connor Freeman, akinek sorsa újból összefonódik Fettével. Az alaptörténetet a hírhedt fejvadász állítólagos halála szolgáltatja. Persze nem sok jóra számíthat az, aki őt próbálja meg eltenni láb alól…

bloodties2_1.jpg

Az író megint csak Tom Taylor, a festő-rajzoló pedig szerencsére még mindig Chris Scalf, akinek festményei továbbra is lenyűgözők, egyszerre hangulatosak és szakszerűek. A történet az utolsó pillanatokig fordulatos és a párbeszédek is ülnek. Az új Blood Ties-t tehát nemcsak elvetemült Fett-imádóknak ajánlom, hanem bármelyik rajongónak.

Star Wars: Blood Ties
Írta: Tom Taylor
Rajzolta: Chris Scalf
Dark Horse Comics 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://monty.blog.hu/api/trackback/id/tr804888431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása