SZÜLETÉSNAP: 3 éves a monty.blog.hu
2011. október 07. írta: Monty H.

SZÜLETÉSNAP: 3 éves a monty.blog.hu

Blogger-karrierem negyedik évét kezdem éppen, ám ezt leszámítva nem sok újdonságot mondhatok el a monty.blog.hu életéről. A cikkek szerencsére ugyanolyan ütemben jelentek meg az elmúlt évben is, mint azelőtt, és nyugodtan elárulhatom, hogy alapanyagból a jövőben sem lesz hiány, csak maradjon időm és energiám az írásra.
3_ev.png

Az elmúlt esztendő statisztikáit elnézve látható, hogy az olvasottság lassan, de biztosan növekszik. Míg két évvel ezelőtt naponta átlagosan 30-40, tavaly ilyenkor pedig 90-100 olvasóm volt, mostanra 120 körül járok. Összesítésben ez bő 53.000 látogatót jelentett az utóbbi 12 hónapban, akik több, mint 116.000 oldalmegtekintést produkáltak. Több, mint 47 ezren Magyarországról kattintottak rám, nagyjából 2000-en a szomszédos magyarlakta országokból, és szokás szerint pár százan a világ más tájairól.

Néhány posztom megjárta az index.hu vagy a blog.hu főoldalát is. Ilyen volt a Call of Duty - Black Ops, csaknem 12.000 megtekintéssel és számos kommenttel - a blog összességében egyik legolvasottabb posztja. Továbbra is sokan olvasták A 9. század című filmmel kapcsolatos kritikámat - ebben az évben csaknem 2500-an -, akárcsak a Ryan közlegény megmentését, Az elit alakulatot, a Modern Warfare 2-t és az Álom luxuskivitelbent, illetve a Grace Kelly-életrajzot.
 
Mostanra összesen több, mint 370 cikk került ki. A filmes vonal dominanciája továbbra is megkérdőjelezhetetlen, és ahogy látható a fentiekből, a legolvasottabb témák ezek közül kerülnek ki. A kommentek száma sajnos továbbra sem eget rengető...

Végül pedig megköszönöm az olvasók látogatásait és hozzászólásait, véleményeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://monty.blog.hu/api/trackback/id/tr693256001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása