SZÜLETÉSNAP: 1 éves a monty.blog.hu
2009. október 05. írta: Monty H.

SZÜLETÉSNAP: 1 éves a monty.blog.hu

Egy éve, hogy hivatalosan is megnyitottam a monty.blog.hu-t. Talán érdekes lehet egy kis áttekintés arról, hogy mi is történt ezalatt az egy esztendő alatt. Rövid összefoglalóm következik tehát.

1_ev.png

Több mint 14.000 látogatás, és majdnem 30.000 oldalletöltés történt. Az érdeklődök durván 64%-a Firefoxot, 26%-a Internet Explorert, a többiek pedig Operát, Chrome-ot vagy SeaMonkey-t használtak. Majdnem 13 ezer olvasó Magyarországról, úgy négyszázan Romániából, szűk kétszázötven Szlovákiából és az Egyesült Királyságból látogatott meg, de akadtak Szerbiából, Lengyelhonból, az USÁ-ból és máshonnan is. A legtöbben a Google keresőjén (sokszor képkeresőjén) keresztül lyukadnak ki hozzám.

A legnépszerűbb cikk ebben az időintervallumban a Buddy Holly-életrajz volt, mely az Index címlapjára is kikerült, ezt 936-an tekintették meg. Nyomában néhány film, a Lánglovagok (845), A 9. század (772), az Álom luxuskivitelben (683), illetve a Gyilkos megszállás (487), továbbá zenei kategóriában az American Pie (581). A kategóriák között egyértelműen a film vezet, ami nem csoda, lévén ebbe a rovatba írok a legtöbbet. 

Sajnos viszonylag kevés komment érkezett, ennek egyik oka valószínűleg a blog.hu (szerintem) szerencsétlen újítása, mely szerint csak a blog.hu-s felhasználónévvel rendelkezők fűzhetnek megjegyzést egy-egy íráshoz.

Blogomat a jövőben is vezetni fogom, az olvasóknak köszönöm a látogatásokat és a visszajelzéseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://monty.blog.hu/api/trackback/id/tr421729613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása